Oto zdjęcia Renault Laguny, która jako model trzeciej generacji będzie do kupienia w cenie od około 22 000 EUR. Początek sprzedaży na rodzimym rynku francuskim wyznaczono na 12 października.
Nowa Laguna została zaprojektowana z myślą o dostarczeniu przyjemności prowadzenia auta. Jej zachowanie na drodze jest wręcz wzorcowe, a bezpieczeństwo bierne reprezentuje najwyższy poziom. Elegancja i wyposażenie w naturalny sposób plasują ten samochód w segmencie aut stworzonych na dalekie trasy. Z niespotykaną jakością i komfortem współgra harmonijny design wnętrza, dzięki któremu podróż staje się niespotykanym doznaniem.
Grupa Renault uznała za priorytet uplasowanie Nowej Laguny w pierwszej trójce najlepszych modeli w swoim segmencie pod względem jakości produktu i usług. Zobowiązanie dotyczące jakości odnosi się również do całej gamy modeli Renault. Ilość usterek zgłaszanych w pierwszym roku eksploatacji pojazdów (od połowy 2005 do połowy 2006 roku) spadła o 40% dla całej gamy samochodów Renault.
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Za bardzo mi C-5ke przypomina, ktora mi sie nie za bardzo podoba.
Dokładnie takie miałem pierwsze skojarzenie :wink:
Kombiak całkiem fajny, ciekawe jak w praktyce będzie wyglądała poprawa niezawodności, bo obecna Laguna to zwłaszcza w początkowym okresie strasznie dawała się we znaki
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Swiatla moze i sa ok, ale atrapa i zderzak to juz IMO lekka poracha. Fakt ze z przodu podobny do C5, ale srodek i tyl wygladaja milusio
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Na serio mi sie podobaja oba. 5d w kolorze czarnym bedzie super, a kombi oprocz czarne wlasnie w jakims szarym, srebrnym lub butelkowym niebieskim moze wygladac mrozaco. Mi sie podoba Citroen C6 i ona linia nieco nawiazuje, co mi sie kojarzy pozytywnie. Wnetrze wyglada na nowoczesne, ale stonowane jednoczesnie. Pamietajac nasza poprzednia Lagune w kombi spodziewam sie, ze bedzie sie tym jezdzilo przewygodnie
Dla mnie plus dla Renault, szczegolnie po ostatnim wynalazku Megane, ktore juz po kilku latach wyglada, jak szrotowisko
POza przodem który jest skopany na maxa, bardzo mi sie podoba A kombi jest po prostu przepiękne !!! :shock:
Wnętrze też zaprojektowane z fantazją i zapewne , jak to w Lagunie, bardzo wygodne
Nie znasz zasady, ze aut na F nie kupujemy czyli: Fiaty, Fordy, Francuzy
Coś tam kiedyś o tej głupocie słyszałem, nie myslałem jednak że powazni ludzie siedo tego stosują
Miłem parę aut na F (Francuskich ) i byłem z nich baaaardzo zadowolony :wink:
Co Wy z ta głupią zasadą :shock: Nie wiem jak Fiaty i Fordy, ale miałem 3 Francuzy i złego słowa powiedzieć o nich nie mogę
Zastanawiam sieczy głosiciele tej "zasady" mieli na własnośc jakiegoś francuza?
Nie znasz zasady, ze aut na F nie kupujemy czyli: Fiaty, Fordy, Francuzy
Coś tam kiedyś o tej głupocie słyszałem, nie myslałem jednak że powazni ludzie siedo tego stosują
Miłem parę aut na F (Francuskich ) i byłem z nich baaaardzo zadowolony :wink:
szczęściarz :wink:
Oczekuje:
Superb III L&K 2.0 TSI 280KM 4x4 DSG - niedługo będzie
Może i tak, ale powiem Ci że znam więcej takich szczęściarzy
No ale teraz Będzie Ovtavia i zobaczymy jak sie będzie sprawowaoła. Mam nadzieję że bedzie dobrze
Komentarz